Cazan de joasă temperatură pe combustibil lichid /gazos Vitoplex 200

Cazan de joasă temperatură pe combustibil lichid /gazos Vitoplex 200

Cazan din oțel de joasă temperatură pe combustibil lichid /gazos. Cazan cu trei căi, putere nominală: 440 pană la 1950 kW.

Case multifamiliale, clădiri rezidențiale mari, unități comerciale, municipalități, construcții noi si modernizări.

Flexibil pentru multe arzătoare

Cazanul compact din otel, Vitoplex 200, este disponibil în versiuni de la 440 până la 1950 kW. Arzatoarele de la Riello și Weishaupt sunt deja reglate și pregătite pentru conectare. În intreaga gama, cazanul cu trei căi este ecologic si sărac in emisii poluante, emisiile de noxe fiind deosebit de reduse.

Uşor de montat

Cazanul cu trei căi Vitoplex 200 economisește spațiu, iar platforma cazanului (de la 700 kW) asigură instalarea și întreținerea ușoară. Funcționarea economică a sistemului de încălzire este asigurată de sistemul de automatizare digital Vitotronic cu display tactic color.

Reglaj confortabil si performant cu automatizarea Vitotronic

Funcționarea economică a sistemului de încălzire este asigurată de sistemul de automatizare digital Vitotronic cu touuchsreen color. Integrarea sistemelor de management al clădirii este posibilă. Pentru monitorizarea si servisarea de la distanţă prin Internet este disponibil programul Vitosoft 300 care comunică direct prin WLAN.

Lasă un răspuns